Taula restaurant

Els descomptes estaran vigents fins al 28 de novembre. Foto: Pexels

A tots ens agrada sortir a dinar o a sopar fora, però fer-ho massa sovint fa trontollar la butxaca. Ara TheForkfestival dona l’excusa perfecta per fer-ho a Barcelona. Es tracta d’una iniciativa que ha posat en marxa The Fork, una plataforma de reserves de restaurants, coneguda abans com El Tenedor.

The Fork ofereix la carta de prop de 150 restaurants de Barcelona a meitat de preu (no inclou menús ni begudes), fins al 28 de novembre, només amb una condició: que els clients facin la reserva per internet, a través de la seva plataforma, i escullin una franja horària.

Uns 150 restaurants de Barcelona

En definitiva, és una bona oportunitat per repetir al restaurant que t’agrada o per provar-ne de nous. Aquest descompte del 50% s’aplica en 6.000 restaurants del món, 1.200 dels quals a l’Estat espanyol. D’aquests últims, més de 200 són a Catalunya i, precisament, uns 150 són a Barcelona. Consulta de quins restaurants es tracta al cercador de The Fork, on pots reservar directament per anar a menjar a meitat de preu als establiments que hi participen.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram