Ester Capella

Capella actualment és la delegada del Govern a Madrid. Foto: Mariona Puig/ACN

La delegada del Govern de la Generalitat a Madrid, Ester Capella, ha afirmat en una entrevista al programa ‘Cafè d’idees’ de La 2 que vol “acompanyar” Ernest Maragall a la candidatura d’ERC per a Barcelona de cara a les eleccions municipals del 2023. De fet, pocs dies abans, Metrópoli Abierta ja havia avançat l’opció que Capella pugui ser la dos de Margall.

D’aquesta manera, Capella es postula per formar part d’una llista “amb les condicions que calgui” i deixant clar que Maragall ha de seguir sent el cap de llista, a qui ha comparat amb Joe Biden per la seva veterania. A l’actual delegada del Govern a Madrid i exconsellera de Justícia li fa, tal com ha assegurat en el mateix programa, “molta il·lusió” formar part de la candidatura dels republicans per aconseguir l’alcaldia de Barcelona.

Un moviment, el de Capella, que arriba quan a ERC tot està obert per decidir qui acompanyarà Maragall. L’altre nom, lògicament, és el d’Elisenda Alamany, l’actual número dos del partit a l’Ajuntament, i que també ha deixat clar que aspira a tenir un rol de màxima responsabilitat. I, tal com publicava l’Ara fa pocs dies, un altre nom que hi ha a la llista és el del conseller d’Educació, Josep Cambray.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram