Plat Disfrutar Barcelona

Ha estat premiat pels seus “plats paradoxals” i per oferir una experiència gastronòmica “única”. Foto: Disfrutar Barcelona

El restaurant barceloní Disfrutar, dels excaps de cuina d’elBulli Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, és el cinquè millor restaurant del món. Així ho ha revelat aquest dimarts el rànquing britànic The World’s 50 Best Restaurants en una gala a Anvers (Bèlgica), que ha situat de nou al capdavant de la prestigiosa llista el Noma, l’establiment del xef danès René Redzepi a Copenhaguen (Dinamarca).

Completen el podi Geranium, també a Copenhaguen, i l’Asador Etxebarri, a Atxondo (Biscaia). I els segueixen el restaurant peruà Central, de Lima, i el barceloní Disfrutar.

5 plats d’escàndol

L’establiment d’Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, situat al carrer Villarroel, ha estat distingit per l’organització pels seus “plats paradoxals” i per oferir una experiència gastronòmica “única”. I volem fer un petit homenatge a la creativitat i feina del Disfrutar mostrant-vos cinc de les seves meravelles, que hem escollit d’entre tots els seus plats d’escàndol, perquè us llepeu els dits.

Cassoleta d’ametlla, tomàquet i alfàbrega

Tortellini-pasta a l’ou amb suc de pollastre i tòfona

Coca-pizza sense farina

Llebre a la catalana amb oli d’espinacs i mores de morera

Volcà de mango amb la seva lava

WhatsAppEmailXFacebookTelegram