Llum apagat d'un taxi de Barcelona

L’Institut Metropolità del Taxi obrirà un expedient sancionador davant la “vergonya” dels fets. Foto: ACN

Novetats sobre el xoc intencionat d’un taxista contra una moto en plena marxa a Barcelona. Finalment, la Guàrdia Urbana ha pogut identificar el conductor del taxi, que dimecres passat va envestir la moto i va fugir. Els fets van tenir lloc a la tarda, entre la Travessera de Dalt i el carrer de Granja, després d’una discussió de trànsit “acalorada” entre els dos conductors.

Segons el sindicat de taxistes, després d’insultar-se mútuament, el motorista va començar a donar cops a la porta del taxi. Posteriorment, el taxista va fer un gir sobtat amb el vehicle i va provocar el xoc amb la moto i la caiguda dels passatgers. A més, el taxi no es va aturar després de l’incident i va continuar la marxa. El vídeo dels fets ha estat difós a través de les xarxes socials per Motoristes BCN.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana a Twitter, el cos s’està coordinant amb la fiscalia de seguretat viària per estudiar “els delictes que se’n puguin derivar”.

DENUNCIARAN EL CONDUCTOR
Per la seva banda, Élite Taxi assegura que denunciarà el taxista, que amb la seva acció va fer caure el conductor de la moto i la seva acompanyant. El sindicat ha condemnat els fets i ha afirmat que l’Institut Metropolità del Taxi (IMT) obrirà un expedient sancionador davant la “vergonya i el perill” d’aquests esdeveniments. Denunciaran el conductor amb la intenció que se li retiri la credencial i no pugui tornar a exercir.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram