Polígon

L’eina permet consultar tant indicadors socioeconòmics com dades i mapes sobre l’estat dels polígons. Foto: Quim Vallès/ACN

InfoPAE és el nom que rep el nou visor dels polígons d’activitat econòmica (PAE) metropolitans amb el qual l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) vol dinamitzar l’activitat econòmica en un moment de crisi com l’actual.

Aquesta eina interactiva, desenvolupada en coordinació amb els ajuntaments, agrupa tota la informació que té l’AMB sobre els polígons. A més, ofereix altra informació procedent de fonts oficials o d’ajuntaments sobre els polígons metropolitans, alhora que indica quines activitats econòmiques s’hi realitzen.

Es tracta, per tant, d’una eina dirigida a les empreses i emprenedors de la metròpoli de Barcelona que vulguin instal·lar-se en un polígon, però també s’adreça a les administracions locals, entitats, associacions i altres persones o organitzacions interessades a analitzar el territori.

“A l’infoPAE es poden consultar tant indicadors socioeconòmics com dades i mapes sobre l’estat dels polígons, equipaments, serveis, sostenibilitat, mobilitat, economia circular o innovació; dades que es mantenen permanentment actualitzades”, assenyalen des de l’AMB.

El nou portal web va ser presentat públicament el passat 22 de juny en un acte en el qual Montserrat Ballarín, vicepresidenta de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB, va ressaltar la importància que tenen les àrees industrials dins l’àrea metropolitana.

També hi van participar Héctor Santcovsky, director de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, i Anna Hernández, cap de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB. Ambdós van destacar la importància de l’InfoPAE com una eina per fomentar el desenvolupament econòmic metropolità.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram