Ayuntament Gavà errada

L’errada ortogràfica es va fer viral a les xarxes. Foto: Twitter (@icasas69)

Una falta d’ortografia en l’ofrena floral de la Diada que va preparar l’Ajuntament de Gavà ha esdevingut viral i ha obligat la mateixa alcaldessa, Gemma Badia, a sortir al pas a Twitter per demanar comprensió. “Es diu errada humana i la rebem així a darrera hora… cal fer sang?”, va respondre l’alcaldessa a l’allau de crítiques a les xarxes.

I és que en una de les bandes del conjunt de flors amb la senyera que havia preparat el consistori, en comptes d’Ajuntament de Gavà sortia escrit “Ayuntament”, una clara falta d’ortografia que Badia va detectar en el mateix moment de l’homenatge, ja sense marge de maniobra.

De fet, poc després va començar a córrer una fotografia de la façana del consistori gavanenc que reprodueix el mateix error ortogràfic. En aquest cas, es tracta d’una imatge absolutament falsa, retocada expressament.

Des del grup municipal d’ERC van reaccionar immediatament per demanar explicacions al consistori. “Si tot es fa amb la mateixa cura estem ben arreglats”, van etzibar els republicans.