Tibidabo

Foto: Pixabay

El Parc d’Atraccions del Tibidabo té plans, i no pas de poca altura. El gener de 2024 estrenarà una nova atracció que promet ser la nova estrella del parc: una caiguda lliure de 50 metres. A part de l’adrenalina que suposarà pujar-hi, els atrevits gaudiran d’unes privilegiades vistes panoràmiques de Barcelona durant el ‘trajecte’.

Fins al moment, la caiguda lliure per excel·lència és la de Port Aventura Word, a Tarragona, que puja fins als 100 metres. En què es diferenciarà d’aquesta la del Tibidabo i per què serà tan especial si és més baixa? A banda que hi podran pujar 24 persones per torn, l’atracció farà dos girs de 360º, un quan arribi als 30 metres d’altura i l’altre a dalt de tot, perquè tothom pugui gaudir d’unes vistes espectaculars de la ciutat. A la pròpia altura de l’atracció, se suma l’altura del cim on es troba el parc, que afegirà impacte als visitants.

La novetat, apta per a persones de més d’1,25 cm d’altura, se situarà a tocar de l’entrada del parc, on actualment hi ha una zona de pícnic i on precisament hi havia hagut l’atracció Huracà, retirada perquè tenia un cost de manteniment molt elevat.

L’empresa Funtime Handels GmbHVR serà l’encarregada de construir aquesta nova estrella del parc, que encara no han batejat, per valor de 2.016.800 euros.

La cosa promet. Tot i tenir la meitat d’altura que la de Port Aventura, la nova caiguda del Tibidabo provocarà una sensació molt intensa als qui hi pugin, ja que comptarà amb un sistema de frenada magnètica que permetrà que s’experimenti una sensació real de caiguda lliure. A més, la torre tindrà llums LED per acabar de fer-la més atractiva.

Esperarem amb la mel als llavis la nova aventura que ja prepara el Tibidabo.