Sebastian Vettel

El pilot els ha perseguit en patinet elèctric fent servir la ubicació GPS dels auriculars. Foto: Instagram/@vettelofficial

Uns lladres han robat aquest dilluns al matí una motxilla al pilot de Fórmula 1 Sebastian Vettel a Barcelona. Tal com ha avançat El Periódico i han confirmat fonts policials a Catalan News, el conductor es trobava a la ciutat, coincidint amb la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 aquest darrer cap de setmana a Montmeló. Els fets han passat al Passeig de Gràcia, a l’altura del Palau Robert. El pilot estava al cotxe amb la seva família i, en baixar un moment del vehicle, els lladres han aprofitat per agafar la motxilla que tenia a dins i fugir.

Els Mossos d’Esquadra han suggerit a Vettel que presentés una denúncia a comissaria, però ha rebutjat la proposta i ha optat per rastrejar ell mateix la ubicació GPS dels auriculars sense fils que tenia a dins de la bossa, desplaçant-se en patinet elèctric mentre perseguia el senyal.

Finalment, els ha trobat dins d’un gerro en una botiga del districte de Ciutat Vella. D’altra banda, no ha pogut recuperar encara la documentació personal, que també estava a la motxilla robada.