dispositiu policial

Imatge del dispositiu policial d’aquest dimarts a l’àrea metropolitana de Barcelona. Foto: @mossos

Els Mossos d’Esquadra han desplegat a primera hora d’aquest dimarts un dispositiu contra una organització relacionada amb un segrest i altres delictes violents, segons ha informat la policia catalana a través del seu compte de Twitter.

El dispositiu s’estaria desplegant en diversos punts de l’àrea metropolitana de Barcelona tot i que la policia té com epicentre el barri de la Mina del municipi de Sant Adrià del Besòs on aquest dilluns va morir un home durant un tiroteig.

200 mossos, 10 entrades i 9 detinguts

Segons avança TV3, la policia catalana ha dut a terme deu entrades en pisos i en l’operació policial hi participen 200 efectius. L’organització criminal hauria comès el segrest per saldar comptes.

Els Mossos d’Esquadra han detingut nou persones durant l’operatiu policial. Alguns dels municipis on s’ha desplegat aquesta actuació han estat Mataró (Maresme), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Badalona, Sant Adrià del Besòs i l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Segons explica l’ACN, l’operatiu està a punt de finalitzar.