Marc Martí

Un treballador de Marc Martí col·locant un dels cartells de la Mercè. Foto: Marc Martí

Per fer una festa major com la Mercè cal que un munt de gent es posi d’acord i treballi amb l’únic objectiu de fer-la realitat. Aquí entren els organitzadors, les entitats, els voluntaris, els patrocinadors, els tècnics… Però en aquest llistat sovint oblidem uns quants perfils imprescindibles. En aquest sentit, cal destacar, en el que seria la comunicació exterior i la senyalística de la Mercè, la responsabilitat de l’empresa Marc Martí.

Amb una trajectòria de 45 anys, aquesta empresa és especialista en el camp de la impressió digital de gran format i s’ha encarregat d’una part imprescindible per a l’organització d’una festa com la Mercè.

L’empresa va produir, entre d’altres, les revistes, postals, cartells de petit i gran format, samarretes, talonaris, polseres, identificadors, banderoles, venecianes, torretes, lones, vinils, rètols, plaques, plafons… En resum, tots els petits detalls que permeten passar de la idea a la realitat d’un gran esdeveniment.

Tot plegat va ser possible amb un gran desplegament de recursos i de logística. I amb un bon parc industrial, perquè cal imprimir, encunyar, confeccionar i instal·lar molts elements en temps rècord.