Tast a la Rambla

L’edició de l’any passat va ser un gran èxit. Foto: Amics de la Rambla

La plaça Catalunya de Barcelona acollirà del 8 a l’11 de maig una nova edició del Tast a la Rambla, l’esdeveniment que reivindica la gastronomia i la rebosteria de qualitat dels bars i restaurants del passeig, i també la d’altres establiments de la ciutat que hi participen.

Com ja és habitual, a banda dels espais reservats als restauradors hi haurà un programa gratuït i molt complet de showcookings i tastos en directe on els millors xefs compartiran les seves receptes i explicaran els valors dels productes de proximitat. També hi trobareu tastos de vins, cerveses i combinats. Tota la programació es pot consultar a www.tastalarambla.cat.

A més, durant els quatre dies que durarà el Tast, els visitants podran gaudir d’actuacions musicals en directe amb discjòqueis, grups de música locals d’ahir i avui, o la participació del Tablao Flamenco Cordobés, que oferirà un espectacle per celebrar el seu 55è aniversari.

Premi per a Carles Gaig

Els organitzadors de l’esdeveniment, Amics de la Rambla i Grup gsr, han anunciat que 30 restaurants i 6 pastisseries de Barcelona, amb una bona representació de l’entorn de la Rambla, seran presents a l’edició d’enguany, que tornarà a fer-se provisionalment a la plaça Catalunya, mentre duren les obres de remodelació del passeig. Entre els establiments locals que participaran destaquen els restaurants Moka 1934 i La Pau o la Pastisseria Escribà.

Al llarg d’aquells dies també s’entregarà el Premi Tast a la Rambla 2025 al xef Carles Gaig per la seva vinculació amb Barcelona i per una trajectòria professional i vital dedicada a la cuina, la restauració i la gastronomia autòctona. Es tracta de la segona edició d’aquest premi institucional i gastronòmic, que l’any passat va acabar a les mans del pastisser Christian Escribà.

Durant l’edició del Tast a la Rambla de 2024 es van vendre 140.000 degustacions i es va demostrar l’èxit entre el públic local. Un 42% dels assistents eren barcelonins, segons els organitzadors, i un altre 18% procedien de Catalunya i de la resta l’estat espanyol.

Xavier Masip: “Volem que el Tast a la Rambla sigui una mostra de la millor gastronomia de la ciutat”
WhatsAppEmailXFacebookTelegram