Mona Pasqua Racó

La mona guanyadora, del Forn i Pastisseria El Racó de Granollers. Foto: Instagram/@lamillormonadepasqua

La setmana passada es va celebrar el concurs La Millor Mona de Pasqua de Catalunya al Mercat de Sant Antoni de Barcelona. Un certamen al qual es van presentar algunes de les millors pastisseries del país i, entre elles, el Forn i Pastisseria El Racó, de Granollers. Un dels locals més típics i amb més tradició de la ciutat, que es va endur el premi en la categoria de Mona Tradicional.

El guardó el van recollir les dues gerents de l’establiment, les germanes Roser i Úrsula Quesada, que cada any fan, per a aquestes dates, la seva pròpia mona de Pasqua amb forma de tortell de brioix. Un producte que va estar exposat al Mercat de Sant Antoni la setmana passada i que a partir d’aquesta ja es troba a la venda a El Racó.

Tot plegat, després de rebre un reconeixement que família Quesada celebra i que segur que atrau més clientela al forn granollerí. Com passarà amb la resta de pastisseries guardonades en l’altra categoria que incloïa el concurs, la de Millor Mona d’Ou de Xocolata. Un premi que va quedar desert, però on va destacar, en primer lloc, Efímera Chocolates de Sant Cugat, la Pastisseria Bonastre de Barcelona, en segon lloc, i el Forn i Pastisseria Catot de Monistrol de Calders en tercer.

La segona millor mona de Pasqua de Catalunya es fa a Barcelona
WhatsAppEmailXFacebookTelegram