Alcaldables PSC 2023

Imatge dels 137 alcaldables del PSC per a les eleccions municipals de 2023.

El Consell Nacional extraordinari del PSC va ratificar dissabte els 137 alcaldables per a les municipals del 2023, en un acte celebrat al Badalona Centre Internacional de Negocis. Jaume Collboni, candidat per Barcelona, va prendre la paraula per expressar “la responsabilitat, l’orgull i la il·lusió” de tots els candidats. “Som un partit centrat en les persones i un partit central a Catalunya”, va reivindicar.

Collboni va aprofitar l’acte per demanar al grup municipal d’ERC a Barcelona que “deixi de ser una franquícia” i aprovi els pressupostos barcelonins. “Necessitem responsabilitat i necessitem pressupostos, no podem deixar 400 milions d’euros al calaix en el cas de Barcelona”, va dir. I en referència a les eleccions, va advertir que volen obrir “una nova etapa a molts ajuntaments que faci front als populismes d’uns, la incapacitat de governar d’altres i els projectes esgotats”.

A l’acte hi van assistir els ministres Miquel Iceta i Raquel Sánchez, i el primer secretari general del PSC, Salvador Illa, que va presentar els  alcaldables, entre els quals destaquen, a banda de Collboni, Rubén Guijarro (Badalona), Antonio Balmón (Cornellà de Llobregat), Maria Miranda (Castelldefels) i Gemma Badia (Gavà).