Ambulància del SEM

Els Mossos busquen l’autor de l’agressió, que ha fugit del lloc dels fets. Foto: ACN

Nou apunyalament a Barcelona aquest cap de setmana. Un home ha resultat ferit després de ser atacat amb una estaca de fusta durant una baralla a la zona del Born, segons avança El Caso.

L’agressió ha tingut lloc aquesta passada nit de diumenge, concretament al carrer Allada-Vermell, entre el Mercat de Santa Caterina i el passeig de Lluís Companys, poc abans de les 23.00 hores, moment en el qual els Mossos d’Esquadra han rebut la trucada d’alerta. Diverses persones han trucat al 112, telèfon d’emergències, per avisar que hi havia un home estès a terra, amb un basalt de sang.

Quan els agents dels Mossos han arribat al lloc dels fets, han trobat un jove ferit greu, que ha estat traslladat immediatament pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital. De moment, només se sap que la víctima és major d’edat.

Busquen l’agressor

Ara els Mossos investiguen les causes de la baralla i busquen l’agressor, que ha fugit del lloc dels fets després de clavar l’estaca de fusta al jove. El testimoni de la víctima podria ser clau per aclarir els fets i identificar l’autor de l’agressió. Segons el mitjà citat, els Mossos sospiten que les dues persones immerses en la baralla ja es coneixien d’abans de la disputa i descarten, de moment, que el motiu de l’agressió sigui un robatori.

Tampoc ha transcendit de moment el context exacte de la baralla ni es coneix si hi havia alguna mena de trobada o ‘festa’ al carrer quan han tingut lloc els fets, tal com un usuari de Twitter denunciava aquest passat mes de juny. L’home definia en una publicació la situació que, segons ell, es vivia llavors al carrer Allada-Vermell, on ara un jove ha resultat ferit de gravetat: “Drogues, alcohol, festa, impunitat”.