Estem fent obres de millora al carrer Major de Parets perquè amb les obres que es van fer en el seu dia quedaven aspectes per resoldre.

S’ha redactat un projecte de millora que contempla diversos aspectes. El projecte es va aprovar amb els vots a favor d’Ara Parets ERC, Parets per la República i Sumem Esquerres a Parets. Per tant, quan la representant de Parets per la República diu que és un nyap s’ha de respondre que, si és un nyap, és també el seu nyap. Quan Ara Parets ERC ho critica, probablement estem davant d’uns aficionats a la política que creuen que tot s’hi val. Però l’època del tot s’hi val ja ha passat. Facin propostes, no critiquin els projectes aprovats amb els seus vots i siguin més solvents.

Aquest projecte vol donar seguretat als vianants. S’han instal·lat jardineres i pilones reproduint el tram final del carrer Major. Una banda destinada específicament als vianants és més ampla que l’altra en espera que el carrer pugui arribar a ser només per als vianants. Llavors es podran treure les pilones. Tot el projecte compleix la normativa prevista, inclòs el pas de cadires de rodes. També es fixaran tres àrees ben delimitades de càrrega i descàrrega per garantir als comerciants que puguin abastir-se. Es millorarà la plaça que hi ha entre el carrer Ferrer i Guàrdia amb intersecció amb el carrer Major i es netejaran els grafits.

Aquest és el sentit del projecte. No devem estar gaire equivocats perquè fins ara no hem rebut cap queixa de ningú del carrer. Només n’hem rebut una d’externa i la dels partits ara a l’oposició, tot i que alguns hi varen votar a favor.

S’inicien també les obres de Ferrer i Guàrdia i Aurora per tal d’acabar la urbanització d’aquest sector. El carrer Ferrer i Guàrdia tindrà un acabat molt bonic de tons rosats amb pedra de pòrfir. Com que és un carrer transversal pensem que aquest acabat es podrà reproduir a Via Piquer i Empordà. S’haurà d’estudiar.

Sobre el tema del cablejat, cal apuntar que l’anterior alcalde i regidor de Via Pública durant dos anys no va ser capaç de treure aquest envelat. No és per acusar, que no ens agrada, però diguem-ho tot. Els errors es poden tolerar, les mentides no.

Fer molt soroll, de vegades, no és garantia de res.