Vull començar amb un missatge contundent: aquells que podeu, us heu de quedar a casa. Junts sortirem d’aquesta situació excepcional, però tots i cadascun de nosaltres tenim la responsabilitat d’aconseguir-ho. Hi ha treballadors i treballadores que treballant a la primera línia d’acció estan protegint-nos a tota la resta, i per ells i elles, la resta hem de seguir les indicacions del confinament.

A tots i totes aquelles persones que en aquests dies de confinament estan treballant, el més sincer agraïment en nom meu i de la nostra ciutat. Al personal sanitari, policial, de neteja, de distribució i venda d’aliments, entre molts d’altres, gràcies de tot cor per a mantenir els serveis essencials de la ciutat i fer costat a aquelles persones que són més vulnerables. En aquests dies, encara em sento més orgullós de ser molletà, i de tenir l’honor de ser l’alcalde d’aquesta ciutat. Vull agrair també a totes les persones que de manera cívica, responsable i solidària esteu complint amb el confinament. I als que malauradament no ho estan fent, dir-los que els agents policials no dubtaran a sancionar qui no respecti les normes, perquè ens estan posant en risc a tots i totes.

Des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès treballem incansablement des de l’inici de la crisi, seguint les indicacions de les administracions superiors i intentant que la situació afecti el menys possible els veïns i veïnes de la ciutat. Per a fer front a la crisi hem posat en marxa diverses mesures, però el missatge més important que m’agradaria fer-vos és que no deixarem ningú enrere. La ciutat de Mollet no esmerçarà cap recurs de suport als més vulnerables. Cap persona que ho necessiti es quedarà sense assistència social.

A més, ja estem treballant en diverses mesures d’àmbit econòmic per a estar a punt el dia que la crisi acabi. Entre aquestes mesures, destacar les que estan relacionades amb la reactivació econòmica i el comerç local de proximitat, ja que serà crucial destinar molts esforços perquè el comerç de la ciutat torni a ser vital i vibrant. També vull destacar les mesures de suport a les famílies en aquests moments complicats, per exemple, eximint les quotes de les Escoles Bressol Municipals, de l’Escola Municipal de Música i Dansa i del Centre Esportiu Municipal Ca n’Arimon, mentre els equipaments estiguin tancats.

És una situació complicada, però vull acabar amb un missatge d’esperança. Aquest virus no entén ni d’ideologies ni de territoris, però units, amb l’esforç de tots i totes, estic segur que superarem aquesta situació. Sempre tindreu l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb vosaltres, al vostre costat. Fes-ho per tu, fes-ho pels teus, fes-ho per tothom, però queda’t a casa i junts guanyarem!