Lemoudden no va acabar el primer dia de feina a Pimkie. Foto: Pimkie

Hanae Lemoudden, una jove musulmana veïna de Granollers, va denunciar dijous de la setmana passada a Twitter un suposat “tracte discriminatori” en el seu primer dia de feina a la planta de Pimkie de Montmeló. Lemoudden va assistir a la seva nova feina vestida amb un vel, fet que va generar la resposta dels seus superiors. “Em van comunicar que ho sentien, però que el personal no pot portar símbols religiosos i que no podia treballar”, narrava la jove a Twitter. La jove va decidir quedar-se amb el vel, malgrat que suposés renunciar a la feina.

El mateix dia, l’empresa va respondre la treballadora a la mateixa xarxa social, afirmant que “no és normal que facin això” i que estaven buscant el responsable de la decisió. Tanmateix, des de l’Associació Musulmana pels Drets Humans, coneixedors del cas, asseguren que no hi ha hagut cap intent de contactar amb la jove i que “les converses per Twitter no solucionen la situació discriminatòria”.

La història va generar tot un debat a la xarxa, on es barrejaven defensors de l’afectada amb crítics que asseguraven que l’empresa tenia dret a actuar així.