La festa major d’hivern d’enguany serà molt diferent de les anteriors. Foto: Arxiu

Sembla que la Covid-19 manté una croada contra les celebracions. L’Ajuntament molletà s’ha hagut de replantejar molts actes de la festa major d’hivern, que coincideix amb la celebració del patró de la ciutat, Sant Vicenç.

Entre les activitats que segueixen en marxa, malgrat la situació de risc de rebrot actual, destaquen el concurs de fotografia de Sant Vicenç, que se celebrarà al Centre Cultural La Marineta; la presentació de la 36a edició de la revista Notes; la festa de la Ràdio Mollet on es donarà a conèixer el premi Micròfon de l’Any i el premi Notícia de l’Any; la gala de la Nit de l’Esport; l’exposició ‘El Modernisme i les flors. De la natura a l’arquitectura’ al Museu Abelló; i la XXII Cursa Popular de Sant Vicenç, organitzada pel Club Atlètic Mollet i el consistori.

La Cursa Popular és l’acte que més s’ha hagut de reinventar. Com que la situació sanitària no permet realitzar-la presencialment, s’ha decidit celebrar-la en format virtual (imitant el format de cursa de la Marató d’enguany). La cursa consistirà a córrer 10 km de circuit lliure. Les persones que s’hi inscriguin hauran de recórrer aquesta distància per l’espai que considerin, entre el 25 i el 31 d’aquest mes. El preu de la inscripció és de 5 euros i els diners es donaran al Banc d’Aliments del municipi.