La finalitat és comprar un cotxe per a l’Hospital de Granollers. Foto: Parc Taulí

Amb només 13 anys, Èric Garcia ha donat una lliçó de solidaritat a tothom. El veí de l’Ametlla va decidir vendre les joguines que ja no utilitzava per a una bona causa: comprar un cotxe elèctric de joguina perquè els nens de l’Hospital de Granollers puguin entrar a quiròfan amb un somriure a la cara.

Segons explica Mònica Garcia, la mare de l’Èric, a Línia Vallès, la idea de fer aquesta campanya solidària va sorgir quan a casa explicaven que diferents hospitals catalans estaven introduint cotxes de joguina per millorar l’experiència dels nens i nenes que han de passar per quiròfan.

“Quan ho va sentir, l’Èric va dir que havíem de fer alguna cosa per aconseguir-ne un per a l’Hospital de Granollers, i va proposar comprar-ne un amb els diners que guanya fent de model de publicitat”, comenta Garcia. Però finalment van decidir portar a terme una campanya solidària aprofitant que havien de fer neteja de joguines.

D’aquesta manera, dijous passat van obrir un compte a Facebook des d’on es va portar a terme la campanya. “Pensàvem que trigaríem més a aconseguir els diners però va anar tot molt ràpid”, comenta la mare de l’Èric. Gràcies a la bona resposta d’amics, companys d’escola i veïns del poble diumenge van poder fer l’encàrrec del cotxe elèctric. “L’Èric està molt content, quan estàvem fent la compra del cotxe estava eufòric”, recorda la seva mare.

Segons calcula Garcia, la donació a l’Hospital de Granollers es farà durant la pròxima setmana i, si és possible, l’Èric serà present durant l’acte.