El jove creuava les vies quan el van atropellar. Foto: Àlex Recolons / ACN

L’atropellament d’un jove de 19 anys quan creuava en patins les vies de l’estació Mollet-Sant Fost per un pas no habilitat ha tingut conseqüències més enllà de la tragèdia de la mort. Veïns, entitats i partits van alçar la veu després de l’accident, demanant que es facin les obres d’accessibilitat a les instal·lacions ferroviàries que des de fa anys es reclamen al municipi.

El difunt hauria intentat creuar les vies dimecres a 200 metres de la sortida de l’estació, en una zona sense pas habilitat ni ascensors per passar. Un tren de la línia R-11 direcció Portbou el va atropellar, fet que va provocar el tall de la mateixa línia, la R-2 Nord i la R-8.

REACCIONS I RESPOSTES
De fet, un dels primers a protestar va ser l’alcalde, Josep Monràs, afirmant que “Renfe es va comprometre davant l’Ajuntament que les obres de remodelació de Mollet Sant Fost estarien enllestides el 2017”. La resposta no va tardar a arribar, ja que fonts de Renfe van afirmar a El Periódico que els sembla “oportunista que utilitzin la mort d’una persona per reclamar aquestes obres”.

Per la seva part, Podem Mollet va demanar que “comencin les obres de millora previstes a l’estació i eternament postposades per Adif”. D’altra banda, van anunciar que demanaran al Ple “l’assistència de vigilants de seguretat i personal d’atenció al ciutadà dins de l’estació”.