Els Mossos busquen identificar els participants de la batalla. Foto: Mossos

Un grup de joves, principalment menors d’edat, van protagonitzar una batalla campal aquest passat cap de setmana a la zona de Can Coromines, que es va saldar amb un ferit greu ingressat a l’UCI a causa d’impactes al cap. L’afectat, però, ja hauria tornat a casa segons ha explicat una veïna del jove a Línia Vallès. Per la seva part, els Mossos d’Esquadra han confirmat a aquest periòdic que dos grups multitudinaris van participar en la baralla, tot i que no han donat més detalls perquè hi ha una investigació en curs destinada a trobar els motius de la lluita i identificar els responsables. Des de l’Ajuntament de Sant Fost també corroboren la informació i afegeixen que es va atendre un menor de 15 anys que va ser traslladat a l’Hospital de Mollet a causa de les ferides rebudes.

D’altra banda, veïns del municipi han explicat a aquest mitjà que “un grup d’uns seixanta joves provinents de Mollet” van arribar a Sant Fost amb “pals i punys americans”. També expliquen que la causa inicial de la trifulga seria una relació sentimental, tot i que no hi ha cap prova que confirmi aquesta versió.

En aquest sentit, els habitants de Sant Fost han demanat una major presència policial i més mitjans destinats a millorar la seguretat al municipi perquè no es repeteixin aquesta mena de situacions.

La baralla se suma a un seguit de casos similars a la comarca que han passat els darrers mesos, com va succeir a Canovelles el 5 d’octubre i a Mollet a l’estiu.