La dona va ser trobada en una zona boscosa de Sant Fost. Foto: Ajuntament

Els Mossos d’Esquadra han informat recentment que la dona desapareguda a Sant Fost dissabte passat ja està localitzada i en bon estat. Maria Roser, de 74 anys, va desaparèixer en una zona boscosa del municipi. La Roser pateix alzheimer, fet que encara va agreujar més la urgència per trobar-la.

Els Mossos van donar la veu d’alarma a través de les xarxes socials, demanant la col·laboració ciutadana i afegint una descripció detallada de l’aspecte de la desapareguda. A les 11:30h de diumenge el cos policial va donar la bona notícia: la Roser havia estat trobada en un bosc proper a Sant Fost i estava en bon estat.

OPERACIÓ CONJUNTA
La cerca de la veïna desapareguda va començar dissabte amb un dispositiu conjunt entre Mossos, Bombers, la Policia Local de Sant Fost i Protecció Civil del municipi. Més endavant també es va desplegar un helicòpter dels Bombers per trobar la Roser i rescatar-la.

Hores més tard s’hi van sumar diversos equips de Protecció Civil de Montmeló i Vilanova del Vallès. Finalment, Protecció Civil de La Llagosta i Santa Perpètua de Mogoda també s’hi van afegir. L’èxit de l’operació va radicar en la col·laboració ciutadana i entre cossos, i la rapidesa d’actuació.