L’Ajuntament ha creat una comissió de seguiment del virus. Foto: Aj. de Parets

L’Ajuntament paretà anunciava aquest dilluns l’obertura d’una línia de telèfon per mantenir informats dels serveis i resoldre dubtes sobre el coronavirus als veïns del municipi. L’objectiu d’aquesta iniciativa és no saturar el telèfon del CAP i el de la Policia Local.

L’alcalde, Jordi Seguer, explica a Línia Vallès que el govern municipal “ha creat una comissió per donar respostes immediates a la població i per fer un seguiment continu de l’estat del centre de dia-residència Pedra Serrada, que és on va originar-se el primer brot” de coronavirus al poble.

Seguer posa èmfasi en la feina que està fent diàriament l’Ajuntament per sanejar els carrers, el CAP i les zones de contenidors. “A escala municipal estem fent molta feina de desinfecció”, assegura. També remarca que el consistori està pendent de rebre les targetes moneder, que ha d’enviar la Generalitat, les quals cobriran els àpats dels infants que es quedaven a menjar als centres educatius.

D’altra banda, aquest dimecres el consistori advertia tots els ciutadans que deixaran de fer avisos a les persones que no compleixin les mesures decretades a causa de l’estat d’alarma i sancionaran tots els casos, greus o no greus, que no respectin el confinament. Aquesta decisió arriba després de comprovar que encara hi ha persones que no respecten les mesures establertes tot i la importància de prendre’s aquesta situació amb responsabilitat. “Cal tenir consciència de la importància de complir amb el confinament”, recorden.