Una imatge d’arxiu d’un tren de l’R3. Foto: Twitter (@ambitB30)

El president de l’Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha enviat una carta al conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern català, Damià Calvet, per mostrar-li el seu rebuig en relació amb el reajustament que s’ha fet dels horaris de la línia de tren R3. Aquest reajustament ha comportat que s’hagin suprimit sis serveis entre L’Hospitalet de Llobregat i Granollers–Canovelles.

A la missiva, Monràs reclama a la Generalitat “el restabliment immediat dels serveis suprimits per tal de no consolidar la retallada del servei”. Segons l’alcalde molletà,”aquesta retallada comporta un pas enrere en l’objectiu de fer de la línia R3 un servei de qualitat i perjudica directament moltíssims usuaris del territori que es desplacen en transport públic”.

Monràs afegeix que “es tracta d’una decisió encara més preocupant tenint en compte l’actual context on, amb l’afectació de la pandèmia, cal garantir les normatives i recomanacions sanitàries perquè les persones puguin mantenir la distància de seguretat, i la decisió de suprimir expedicions va justament en la direcció contrària”.