La pancarta penja del balcó de l’Ajuntament. Foto: Aj. de Sant Fost

Abans-d’ahir el món va celebrar el Dia Mundial del Càncer de Mama i institucions d’arreu del planeta, com l’Ajuntament de Sant Fost, van adherir-se al clam per millorar les condicions d’investigació d’aquesta malaltia. La façana de l’edifici consistorial llueix, des de dilluns passat, un llaç rosa amb motiu d’aquesta jornada. La pancarta estarà penjada fins a aquest diumenge.

Així, Sant Fost s’afegeix a la iniciativa de la Fundació Oncovallès, l’associació comarcal que ajuda les pacients i les seves famílies des de diferents punts de vista, com el mèdic però també el psicològic, incidint molt en el benestar mental.

CANVIS DE DATA I SUSPENSIONS
La situació sanitària actual, però, està obligant a canviar de data o bé a suspendre alguns actes relacionats amb el Dia Mundial del Càncer de Mama. D’aquesta manera, el tradicional sopar anual organitzat per Oncovallès s’ha cancel·lat i s’ha reconvertit en un No sopar solidari, en què vendrà tiquets cadira i taula zero. Enguany, l’artista veneçolà establert a Catalunya Alberto Laporta ha ofert una de les seves pintures (una litografia) per a tothom que compri un tiquet per a aquesta activitat solidària.

Igualment, la caminada Mou-te per elles, Martorelles que s’havia de fer divendres passat s’ha ajornat. La nova data, com ja va explicar Línia Vallès la setmana passada, serà divendres 13 de novembre.