Foto: Aj. de Montornès

La Comissió de Festes, les entitats i l’Ajuntament han fet un gran esforç per poder celebrar la Festa Major, cosa que no tots els pobles de la comarca i del país poden dir. Des d’avui i fins al dilluns de la setmana que ve, Montornès gaudirà dels quatre dies més especials de l’any “de forma segura i diferent”, segons els organitzadors.

La xarxa de voluntariat Cuidem-nos llegirà el pregó a dos quarts de nou d’aquest vespre. El concert de Valira posarà el punt final a la primera jornada festiva. Per demà al matí està previst fer La Moguda Panda, mentre que al migdia la cita més esperada serà el Tortillantón, el concurs de truites. El segon dia s’acabarà amb el concert de Roba Estesa.

Els monòlegs de la Maga i els concerts amb Joan Mirock i l’Orquestra Meravella seran les propostes musicals de diumenge, i la nit s’acabarà amb un monòleg feminista. Ja dilluns, l’últim dia, es podrà gaudir del monòleg de Santi Rodríguez i de sardanes amb la Cobla Premià abans de la cloenda amb el Castell de Focs.