Esclat de Mollet. Foto: Arxiu

L’octubre del 2003, el vigilant de seguretat del supermercat Esclat de Mollet va ser assassinat a ganivetades en un assalt dut a terme per tres homes. Ara, disset anys i mig després, un dels atracadors ha estat condemnat a gairebé cinc anys de presó. Una pena que, segons informa l’ACN, ha estat “substancialment rebaixada respecte a la inicial de 28 anys que demanava la fiscalia”, perquè l’acusat ha acceptat els fets i la condemna. A més, l’home, de 40 anys, haurà de pagar un total de 133.000 euros en concepte d’indemnització a la família de la víctima i al supermercat.

El judici va començar i acabar dilluns, però estava previst fins a l’11 de maig. Tot i que, si no hagués estat perquè un dels advocats presentava símptomes de Covid-19, la vista s’hauria celebrat l’octubre de l’any passat.

L’acusat va ser arrestat el 2015, però mesos després es va decretar la seva llibertat provisional. L’altre atracador i la tercera persona que els esperava al cotxe que havien robat hores abans, no han estat mai localitzats.