Ciutadans Mollet, en un acte de campanya electoral. Foto: Ciutadans

El col·lectiu Demos ha denunciat recentment les suposades publicacions a Facebook de Manuel Armenteros, número 21 de la llista de Ciutadans a les eleccions municipals del 26-M a Mollet. Segons Demos, Armenteros va publicar una sèrie de comentaris masclistes, racistes, xenòfobs i homòfobs.

Els suposats escrits que ha filtrat el col·lectiu ataquen diversos grups socials i persones. Tot i que els comentaris han creat una gran polèmica, no es pot comprovar si són reals, ja que el compte de Facebook des d’on es van fer ja no existeix i l’única font són unes captures dels missatges compartides per Demos.

Un maricón o una lesbiana no son sino abortos de la vida, a los que hay que impedir que se reproduzcan por otros medios” o “En España no puede quedar ni un extranjero que sea africano, árabe o chino” són alguns dels polèmics missatges que hauria escrit Armenteros a les xarxes socials.

CIUTADANS ESPERA
Iván Garrido, candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Mollet, ha parlat amb Línia Vallès per valorar la polèmica. “Ens en vam adonar per la premsa. Després vaig intentar contactar amb Demos però ha estat impossible i només existeix la seva versió”, afirma Garrido.

Garrido també comenta que, si fos veritat, hi hauria repercussions: “Aquests missatges van totalment en contra del que defensem i, si es demostrés que són certs, Armenteros no continuaria amb nosaltres”. Tanmateix, el cap de llista assegura que ha parlat amb el suposat autor dels missatges, que ho ha negat tot. “És la paraula d’ell contra la d’un grup del qual no es coneix ningú ni dona resposta”, afirma el candidat de Cs.

D’altra banda, Garrido no creu que sigui casualitat la publicació dels suposats comentaris ofensius de Manuel Armenteros amb la proximitat de les eleccions municipals. “És evident que hi ha relació, falta molt poc per a les eleccions i justament ara surt tot això”, conclou.