El portaveu de Cs Mollet, Francisco Muñoz. Foto: Twitter (@FcoMunozCs)

Nova polèmica a Ciutadans Mollet després de la filtració a La Revista Digital del Vallès d’un àudio on es poden escoltar unes declaracions ofensives que suposadament hauria pronunciat el líder de la formació, Francisco Muñoz, en una reunió interna del partit l’any passat a Parets. En aquesta gravació es fa referència a la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, amb aquestes paraules: “Con lo buena que está, no la saca nadie a bailar”.

A banda d’aquesta cita, l’àudio treu a la llum altres declaracions polèmiques, suposadament de Muñoz, com la següent: “¿Sabes la diferencia entre tú y Albiol? Que el hijo de puta está forrao y esto ha sido un hobby para él. Y sus hijos tendrán una chacha para cuidarlos. Y tendrá una folla amiga y una en el partido que se la chupa”. Per ara, es desconeix qui ha facilitat la filtració d’aquest document.

Línia Vallès s’ha posat en contacte amb Muñoz per conèixer la seva versió dels fets, però ha argumentat que prefereix no fer cap valoració sobre el tema perquè s’està assessorant jurídicament per saber com pot actuar al respecte. Tot i això, en cap moment ho ha negat i sí que ha volgut deixar clar que es tracta d’“estratègies polítiques”. “Amb aquests actes la gent es retracta a si mateixa”, conclou Muñoz, el qual no descarta que puguin aparèixer noves filtracions d’àudio en els pròxims dies.

Amb tot, Cs segueix immers en la polèmica, després que fa setmanes els germans Cisneros abandonessin el partit per desavinences amb Muñoz.