Govern i oposició han mantingut una picabaralla a les xarxes. Foto: Ajuntament

“Volem mostrar el nostre suport i afecte a totes les treballadores i treballadors públics del nostre consistori que es deixen la pell per tal de poder desenvolupar les tasques dins de l’excepcionalitat actual”. Així de contundents es van mostrar des d’ERC – JxSant Fost per defensar la feina dels tècnics municipals després que se sabés que s’han esborrat per error les gravacions dels Plens de mesos anteriors que estaven penjats al canal de YouTube del consistori.

El partit, que té cinc regidors al Ple, va carregar contra l’única força de l’oposició, Independents Units per Sant Fost (IUSF), assegurant que persones del seu entorn van qüestionar l’honestedat dels tècnics amb la intenció d’obtenir rèdits polítics.

IUSF ES DEFENSA
Calia esperar, doncs, la resposta d’IUSF, que també va arribar via xarxes socials (una publicació al seu perfil de Facebook) només sis hores després del comunicat anterior.

El partit liderat per l’exalcaldessa Montserrat Sanmartí va dir que és “hipòcrita i cínic” que ERC faci aquest comunicat quan no han presentat cap queixa contra els treballadors municipals i considera que és “una forma de desviar l’atenció”, mentre reclamen al consistori transparència sobre una carta que hauria enviat l’empresa Visoren.

El text d’IUSF acaba demanant al govern municipal liderat per Carles Miquel que respecti “la situació de crisi sanitària que vivim”.