Una part del material i els diners que van trobar. Foto: Mossos

Nou cop contra la droga a la comarca. Diumenge passat els Mossos van anunciar la detenció de tres traficants de cocaïna i haixix i el desmantellament del punt on els homes venien la droga, en un pis de Canovelles.

Aquesta operació, que els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers van treballar durant més de quatre mesos, ja està tancada, ja que els tres homes han ingressat a la presó, després de declarar davant del jutge, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els primers indicis de l’existència d’aquest punt de venda de droga són de finals de l’any passat.

Els policies van entrar, durant el matí de dimecres de la setmana passada, al pis on es venia la droga i van trobar els tres homes, de 25, 39 i 41 anys. A l’habitatge també hi havia més de dos quilos de cocaïna, dels quals una part estava preparada en 1.000 bossetes per a la seva venda. A més a més, es van intervenir prop de nou quilos d’haixix, nou rellotges de gamma alta, 34 telèfons mòbils, una càmera de fotos, dues càmeres esportives, quatre balances de precisió i més de 80.000 euros en efectiu. Segons els càlculs dels Mossos, tot el material intervingut tindria un valor proper als 200.000 euros en el mercat.