Un vehicle del Servei d’Emergències Mèdiques en una imatge d’arxiu. Foto: Elisenda Rosanas / ACN

Eren les 11 del matí de divendres 26 de febrer. A aquella hora els Mossos d’Esquadra van rebre un avís. S’havia produït un accident a la nau municipal de Mollet al carrer Ferrer i Guàrdia. Mentre duia a terme tasques de neteja, un home de 59 anys havia caigut d’una plataforma. El cos policial, juntament amb els bombers i una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), va dirigir-se al lloc dels fets, però no va poder fer res per la vida de l’home. Havia mort.

Segons fonts policials, es tractava d’un treballador del servei de neteja de l’Ajuntament contractat per l’empresa Ramcon. Veí de Badalona, la plataforma de la qual va caure tenia uns sis metres d’alçada, segons els Mossos.

El mateix dia, l’Ajuntament de Mollet va emetre un comunicat en el qual expressava el seu “condol i suport a la seva família en aquests moments tan dolorosos”. Per la seva banda, el comitè d’empresa ha criticat que des de l’abril els treballadors reclamen la constitució del Comitè de Seguretat i Salut de Mollet.