La protesta es va fer divendres a la plaça de la República. Foto: Ajuntament

Més d’un centenar de veïns i veïnes van sortir al carrer divendres per mostrar el seu rebuig contra la violència masclista. Aquesta va ser la primera d’una sèrie de concentracions que es faran el dia 25 de cada mes a la plaça de la República per deixar clar que el masclisme no té cabuda al poble.

La Taula per la Igualtat de Montornès va prendre la decisió fa unes setmanes d’engegar aquesta iniciativa després de la commoció que va causar al poble l’agressió que va patir el passat 7 de gener una veïna per part de la seva parella.

Durant la concentració de divendres, es va poder veure a l’alcalde, José A. Montornès, i altres regidors i regidores de l’Ajuntament, així com veïns i veïnes que no van voler perdre l’oportunitat d’alçar la seva veu per aconseguir l’erradicació de la violència masclista. L’acte va comptar amb representants de la Taula per la Igualtat, que van llegir un manifest on s’animava a tots els assistents a continuar ferms en aquesta lluita.

UN CAS AL POBLE
En aquest sentit, cal recordar que el passat 7 de gener, la Policia Local va detenir un home per atacar amb un ganivet la seva dona dins del domicili on vivien junts a Montornès. El suposat autor del delicte de violència masclista va ingressar a presó i la víctima va ser traslladada a l’Hospital de la Vall d’Hebron perquè va patir ferides greus.