La cercavila es va celebrar dissabte passat. Foto: Aj. de Montmeló

Durant el mes d’abril es va anunciar la suspensió de la Festa Major de Montmeló per culpa del coronavirus i els seus efectes, però l’Ajuntament va dir que treballaria amb les entitats “per trobar altres propostes de celebració amb l’objectiu de compensar el buit que deixa aquesta cancel·lació” i això és exactament el que va passar dissabte passat.

D’aquesta manera, colles com els Diables, els Gegants, l’Associació Juvenil Esplaia’t i el Ball de Gitanes de la vila van sumar forces per organitzar la Montmeló Parade, una cercavila que va recórrer la majoria de carrers i places del poble.

Aquesta rua formava part de la Calidoscòpia, la programació alternativa a la Festa Major, que es va posar en marxa dijous de la setmana passada, amb una donació de sang solidària.

MÉS PROPOSTES
L’endemà va ser el torn dels tallers de ganxet, patchwork i bijuteria artesanal, però la proposta més esperada va ser l’arribada del show itinerant Moltes gràcies!, la proposta humorística post confinament de Quim Masferrer.

Aquesta Calidoscòpia va acabar diumenge amb propostes com l’espectacle de màgia Extra, extra de Txema Muñoz, mentre que l’última cita va ser l’Impro Show, que va tenir com a escenari els jardins de la Torreta.