Una estona després que ho anunciés Granollers, ahir a última hora Mollet seguia els passos de la capital de la comarca i anunciava que també suspèn la seva Festa Major. De fet, l’Ajuntament molletà ha anat fins i tot més enllà i ha decidit cancel·lar tots els grans esdeveniments de Mollet previstos fins a finals d’any: la Revetlla de Sant Joan, la Mostra Internacional de Titelles (que s’havia ajornat al mes de juliol), la Fira d’Artesans i el Festival de Música Sona Mollet, a més de la Festa Major.

En un comunicat, el consistori ha explicat que la decisió ha estat presa davant la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària dels molletans i molletanes i després d’haver parlat amb totes les entitats, associacions i persones involucrades en l’organització dels diferents esdeveniments.

Malgrat tot, i d’acord amb les entitats i associacions, l’Ajuntament està treballant en propostes alternatives en línia i telemàtiques adaptades a les condicions i limitacions que imposa la pandèmia de la Covid-19.