Un moment durant la presentació de la moció. Foto: Twitter (@sanchomdv)

La demanda de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès que plantejava crear un centre d’atenció primària d’urgències (CUAP) a Mollet va arribar al Ple d’aquesta setmana de la mà de Canviem Mollet. La resposta dels grups municipals va ser positiva, ja que la moció es va aprovar amb el vot favorable de tots.

D’aquesta manera, l’Ajuntament traslladarà aquesta petició pròximament al Departament de Salut de la Generalitat i cedirà uns terrenys municipals per tal de fer realitat aquest nou equipament sanitari que donaria servei als pacients de tot el Baix Vallès.

Respecte al funcionament d’aquest tipus de centres, des de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès van concretar la setmana passada que es tracta d’uns espais coordinats amb els equips d’atenció primària i que estan oberts les 24 hores.

CIUTADANS ES TRENCA
D’altra banda, durant el Ple es va fer oficial el pas dels regidors Maria Elena i Antonio Cisneros com a regidors no adscrits de l’Ajuntament després de comunicar la setmana passada que es desvinculaven de Ciutadans. El portaveu de la formació, Francisco Muñoz, va acusar els dos regidors “d’incomplir les normes del partit” en diferents ocasions i Antonio Cisneros va respondre que “de mentider només n’hi ha un”, referint-se a Muñoz.