200 persones es van concentrar en rebuig a l’agressió. Foto: Mollet Feminista

Els Mossos d’Esquadra van registrar una denúncia per agressió sexual a una menor durant la revetlla de Sant Joan a Mollet. El conseller d’Interior, Miquel Buch, va oferir una roda de premsa dilluns sobre l’operatiu policial de les festes, on va anunciar que els Mossos estaven investigant la denúncia.

En resposta a la presumpta agressió, unes 200 persones es van concentrar dimarts a la plaça de Catalunya per rebutjar i condemnar les agressions sexistes. Els col·lectius Mollet Feminista i Atzarola van demanar també agilitzar la tramitació de les actuacions policials en aquests casos durant actes festius.

L’AJUNTAMENT ES POSICIONA
Des de l’Ajuntament de Mollet van voler donar suport a la víctima i la seva família mitjançant un comunicat emès dimarts. El consistori assegura que es posa “a plena disposició de la família afectada”.

A més, si la denúncia es confirma definitivament, es personarà “com a acusació particular en nom de la ciutadania de Mollet”, tal com ha fet sempre “en els casos d’agressió produïts a la ciutat”. D’altra banda, l’Ajuntament ha volgut aprofitar l’anunci de la denúncia per condemnar “qualsevol mena d’agressió”, ja que “constitueixen una violació dels drets humans” i atempten “contra la llibertat i la dignitat de les persones”.