Una imatge d’arxiu de la zona industrial de Can Prat. Foto: Google Maps

Mollet aposta per les seves zones industrials. En aquesta línia, durant la sessió plenària d’aquest dilluns es va aprovar provisionalment el Pla de Millora Urbana (PMU) del sector de Can Prat.

El PMU proposa que s’augmenti en més de 134.720,84 metres quadrats l’activitat industrial d’aquesta zona i també l’espai dedicat a les empreses que donen serveis a la ciutat (d’aquests nous metres quadrats, el 20% es destinaran al sector industrial i el 80% al sector terciari). Aquest nou projecte del PMU es desenvoluparà a la zona que hi ha entre el carrer Indústria (darrere la riera) i el restaurant Can Prat.

Paral·lelament, el PMU ha previst reservar 10.906 metres quadrats a espais lliures, protegir l’avinguda de plataners que hi ha a Can Prat i respectar l’antiga nau Fredenhaguen.

“Mollet continua creixent en activitat econòmica, erigint-se en un pol destacat d’atracció d’empreses i indústria, que generaran nous llocs de treball”, afirma l’alcalde molletà, Josep Monràs. Per contra, des de l’oposició lamenten que l’equip de govern no hagi treballat (prèviament a la planificació del PMU) per aconseguir captar empreses tecnològiques i “que aportin un valor afegit” a la ciutat.

MÉS PROJECTES: EL CALDERÍ
D’altra banda, a la sessió plenària també es va aprovar la verificació del text refós del Calderí, seguint les prescripcions que ha demanat Territori per donar llum verda al projecte del nou macro barri.