El Ple, com el del juliol, es va fer al Celler. Foto: Aj. de Martorelles

Una de les grans decisions que es va votar en el Ple de dilluns (que com el del mes de juliol es va celebrar presencialment al Celler de Carrencà) va ser l’ampliació pressupostària que permetrà tirar endavant dos projectes de mobilitat al poble.

D’aquesta manera, el govern municipal tindrà una xifra lleugerament inferior al mig milió d’euros que serviran per construir la passera de Can Sunyer, que connectarà l’escola Les Pruneres amb el carrer Comerç, i una vorera per a vianants que permetrà desplaçaments a peu des de Can Puig fins al polígon industrial.

Aquests dos punts de l’ordre del dia van tirar endavant gràcies als vots de l’equip de govern, Units per Martorelles i el PSC mentre que el representant de Martorelles En Comú Podem, Juan Francisco García Caba, va abstenir-se en les votacions.

EL REI EMÈRIT, PROTAGONISTA
Una altra de les mocions que estaven en l’ordre del dia era la de la retirada dels honors al rei emèrit Joan Carles I i la reprovació del govern espanyol en la seva marxa de l’Estat.

Tot i que en un principi el punt estava plantejat d’aquesta manera, tots els regidors van tenir una breu reunió per modificar algun aspecte del text, amb l’objectiu que fos aprovat per unanimitat. Finalment, el document que es va votar rebutja la conducta del borbó.