Mishima van ser els caps de cartell del festival. Foto: Mishima

Ja s’ha convertit en un referent. Dissabte passat, una Masia de Carrencà que es va omplir fins a la bandera per primera vegada va ser l’escenari de la quarta edició del Brunzit de Martorelles, un festival de música que any rere any es mostra com un referent al conjunt de la comarca.

En aquesta edició, el cap de cartell del festival va ser la banda barcelonina Mishima, però el públic també va poder gaudir de les actuacions d’altres bandes, com Ran, ran, ran, les Pinpilinpussies o Virginie (algunes d’elles, formades a la comarca), entre altres, de manera que els assistents van poder gaudir de molts estils, des del heavy metal fins a l’indie pop, passant pel soul, els sons llatins o la música afro, per esmentar-ne alguns.

Mishima va interpretar els seus grans èxits, com L’última ressaca o Qui més estima, però també va aprofitar la seva vida a Martorelles per portar a sobre de l’escenari les cançons del seu darrer treball, Ara i res, que van publicar l’any 2017, i que va servir perquè el grup guanyés el premi a millor disc pop-rock en català que concedeix la revista especialitzada Enderrock.

El regidor de Cultura, Gerard Magrinyà, va mostrar-se molt satisfet a Vallès Visió per la resposta de la gent a aquesta quarta edició del Brunzit.