La sessió d’aquest mes es va celebrar dilluns passat. Foto: Aj. de Martorelles

Dilluns passat l’Ajuntament de Martorelles va dibuixar les principals línies d’actuació de la resta d’aquest mandat, és a dir, dels pròxims tres anys. El Ple celebrat dilluns passat de forma telemàtica va servir per aprovar el Pla d’Actuació Municipal (PAM) que s’allargarà fins al 2023 i que contempla, entre altres, la construcció d’un pavelló o diferents obres per ampliar els serveis que es presten actualment a la Masia de Carrencà.

El PAM aprovat dona un total de 12 milions d’euros que es podran invertir durant els pròxims tres anys i va poder ser aprovat gràcies als vots de l’equip de govern i l’abstenció d’Units per Martorelles, ja que tant el PSC com els comuns van votar-hi en contra.

L’alcalde Marc Candela va defensar el PAM dient que les inversions surten d’un procés participatiu, com durant el mandat anterior, mentre que l’oposició va criticar que la major part de les inversions seran urbanístiques.

Més enllà de l’urbanisme i els equipaments, altres aspectes que l’Ajuntament vol abordar en el futur immediat són la millora de la recollida d’escombraries porta a porta (pel que fa a medi ambient), la promoció del comerç local i donar prioritat a la contractació de veïns per ocupar llocs de treball públics (dos aspectes de l’economia) i la promoció de l’esport local i l’ampliació de l’oferta cultural martorellesenca (algunes de les actuacions en l’àmbit de la cultura i el lleure).