Un detall de la campanya que arrencarà dilluns. Foto: Aj. de Martorelles

Dilluns que ve serà 28 de juny, o el que és el mateix, el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+. Les reivindicacions d’enguany estaran marcades per les conseqüències del coronavirus, de manera que les multitudinàries manifestacions no podran celebrar-se, però això no vol dir que aquesta reivindicació quedi silenciada.

A Martorelles, sense anar més lluny, l’Ajuntament ha anunciat la posada en marxa de la campanya Martorelles orgullosa, que sota el lema Sóc lesbiana, sóc gai, bisexual, transexual o Queer i a través de les xarxes socials, es vol donar visibilitat a les diferents realitats afectives i sexuals.

La campanya dedicarà cada dia de la setmana que ve a un col·lectiu diferent. A través de les diferents xarxes socials de l’Ajuntament es faran diferents publicacions amb objectius com sensibilitzar sobre la diversitat de gènere, la pluralitat d’opcions i la prevenció de la LGTBIFòbia, entre altres.

“L’objectiu d’aquesta iniciativa és reivindicar l’orgull que tenim de ser lliures per decidir sobre la nostra vida i el nostre cos”, ha assegurat la regidora d’Igualtat, Mireia Astivill.

De forma complementària a totes les accions que es faran, el govern municipal ha confirmat que durant tota la setmana que ve penjarà la bandera iris al balcó de l’edifici consistorial.