Una multitud es va concentrar en suport de la mare. Foto: Facebook

“En Sergi ja està a casa amb la mare!”. Amb aquest missatge publicat dilluns a les xarxes socials, la Lorena -veïna de les Franqueses- va tancar un episodi que va començar fa uns dies. La mare va denunciar que la seva exparella no li deixava veure el seu fill durant la segona part de les vacances de Nadal, tal com havien pactat, segons assegurava. De fet, la setmana passada una multitud convocada per l’Associació Mirall es va reunir davant de l’Ajuntament per donar suport a la mare i assenyalar un possible cas de violència de gènere.

Segons narrava Lorena a través de les xarxes socials, el passat 30 de desembre es disposava a recollir el seu fill quan el pare li va enviar un correu electrònic dient-li que passaria el Nadal sola i que no li entregaria el petit.

La mare explica que va anar a Badalona a buscar el seu fill “amb la denúncia a la mà, assessorada per l’advocada i acompanyada del telèfon d’atenció a la dona”. La progenitora assegura que quan va arribar-hi, el seu ex, la seva mare i el petit “sortien del portal” i ella s’hi va apropar. “Ell va començar a colpejar-me amb la porta del portal”, explica la mare. Des d’aquell moment va començar una campanya a través de les xarxes per visibilitzar el seu cas i aconseguir retrobar-se amb el seu fill, fet que va acabar passant el mateix dia de Reis.

Línia Vallès no ha pogut posar-se en contacte amb el pare, fet pel qual no ofereix la seva versió dels fets.