Alba Vergés a Mollet. Foto: Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès

Acompanyada de l’alcalde Josep Monràs, la consellera de Salut, Alba Vergés, va visitar aquest dijous 18 de febrer Mollet per anunciar que l’àrea d’Urgències de l’Hospital de la ciutat s’ampliarà en 500 metres quadrats. Les obres, que segons va explicar el consistori de la capital baixvallesana estan a punt d’iniciar-se, tenen per objectiu “donar resposta a l’augment de la població de referència, l’increment de demandes especialitzades d’atenció urgent i les noves necessitats sorgides durant la pandèmia de la Covid-19”.

Per la seva banda, Monràs va assenyalar que l’ampliació “suposa una millor atenció als més de 165.000 habitants als quals el centre dona servei”.

La visita es va produir el mateix dia en què a Granollers s’estrenaven els dos nous mòduls del Servei d’Urgències a l’Hospital General, que van començar a instal·lar-se el novembre.

NO TOT SÓN APLAUDIMENTS
Tot i que des de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès es va valorar positivament l’anunci de Vergés, també van ser crítics amb l’ampliació del Servei d’Urgències. “Hauria d’haver anat acompanyada d’una iniciativa més ambiciosa com, per exemple, potenciar l’atenció primària amb la construcció d’un CUAP”, van reclamar. A més, van criticar no haver estat convidat a la visita.