La zona on es construirà la infraestructura. Foto: Aj. de la Llagosta

Pas endavant important per fer realitat una de les infraestructures clau per al transport de mercaderies per terra. Les obres de construcció de l’estació intermodal de la Llagosta començaran a principis de l’any que ve. Així ho han comunicat responsables d’Adif aquesta setmana en una reunió telemàtica mantinguda amb l’alcalde Óscar Sierra i el regidor d’Urbanisme, Marc Ruiz. La previsió és que les obres es desenvolupin en tres fases, la primera de les quals arrencarà a principis del 2022.

El batlle llagostenc va destacar que amb aquest anunci “es dona una passa més per fer realitat un projecte per millorar l’economia de la Llagosta i apostar per la mobilitat sostenible” i va assegurar que la nova infraestructura “serà una gran oportunitat per crear llocs de treball a la nostra localitat”.

3 MILIONS DE PRESSUPOST
La segona meitat de l’any passat va ser clau en el procés per fer realitat l’estació intermodal. A mitjans d’octubre del 2020 es va signar el document de construcció per part del govern espanyol, la Generalitat i el Port de Barcelona, mentre que a principis de desembre es va anunciar que el pressupost total per a la seva construcció seria de tres milions d’euros, que estan contemplats en els pressupostos generals de l’Estat.