Les instal·lacions seran al sector Iveco. Foto: Policia Local

Una delegació del govern municipal va anunciar dimarts en l’acte de presentació de les obres per a la nova comissaria de la Policia Local que els treballs començaran el gener de l’any que ve. A més, es va avançar que l’espai per al cos policial comptarà amb un espai de 305 m² dins d’un total de 560 m² al sector Iveco. La resta acollirà les oficines del Servei Local d’Ocupació de Parets, de Promoció Econòmica i Empresa, el Jutjat de Pau, la Regidoria de Barri i una sala polivalent per entitats.

La presentació va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Seguer; la primera tinent d’alcalde, Casandra Garcia; la regidora d’Urbanisme, Rosa Martí; i la de Barris, Neus Jordà. Durant l’acte, Seguer va preveure que la comissaria podrà estar operativa per als agents després del pròxim estiu.

En principi, els treballs hauran d’estar enllestits entre dos i tres mesos, tot i que la darrera fase d’instal·lació d’aparells i antenes de comunicació policial portaran més temps i finalitzaran després de les tasques més voluminoses.

D’altra banda, les obres de l’equipament tindran un cost total d’uns 800.000 euros, i aniran a càrrec de la constructora Barnasfalt.