Al capó d’un Toronado hi ha una parella abraçada, una nit estrellada de fons i una gran pantalla que mostra Humphrey Bogart dient a Ingrid Bergman “sempre ens quedarà París”. Aquesta és la imatge que ens han deixat les pel·lícules dels cinemes a la fresca dels anys quaranta, on els protagonistes eren els cotxes. Ara, la Covid-19 ha propiciat que torni aquesta manera romàntica de gaudir de l’art.

Parets s’estrenarà en aquesta moda amb un Autocomedy el pròxim dissabte 6 de juny. A les nou del vespre, els paretans podran anar al Camp de Futbol Municipal amb els seus cotxes i gaudir d’un espectacle d’humor en viu. L’Ajuntament del municipi i MPC Management han treballat conjuntament per crear aquest nou format d’espectacle cultural: monòlegs des del cotxe.

L’artista que pujarà a l’escenari en aquesta estrena serà Andreu Casanova, monologuista resident del Club Capitol de Barcelona. Els veïns podran seguir l’espectacle a través d’una freqüència de ràdio predeterminada i el show en directe es projectarà en una gran pantalla.