Una imatge d’arxiu de l’escola Bertí. Foto: Aj. de l’Ametlla

A finals de la setmana passada es va conèixer que l’Ajuntament ha imposat una sanció de 100 euros a l’empresa encarregada de netejar les escoles públiques (Els Cingles i Bertí) per les males condicions en les quals es troben habitualment aquests dos centres.

A banda d’aquests dos centres escolars, que és d’on el consistori va rebre la majoria de les queixes, la companyia també és l’encarregada del manteniment i la neteja d’altres equipaments municipals, com el Pavelló Poliesportiu, del qual també s’han donat queixes a l’Ajuntament.

El tema ja es va posar sobre la taula en la darrera sessió plenària, quan des del grup de l’Ametlla en Comú es va dir a l’alcalde, Andreu González, que la companyia no està prestant el servei com hauria de fer-ho. El batlle va assegurar que ja hi ha personal de l’Ajuntament supervisant la feina de l’empresa de neteja i va descartar la cancel·lació de la concessió del servei, que finalitza el pròxim setembre.

No és la primera vegada que això passa durant aquest mandat, ja que a finals de l’any 2016, el govern municipal va proposar una sanció molt més important (superior a 5.000 euros) a l’empresa Instal·lacions de Lleure Esportiu Illa, gestora del complex esportiu municipal Illa Activa, per diverses irregularitats.