Foto: AFA Escola Santa Perpètua

A finals de la setmana passada, l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Santa Perpètua va anunciar que ha comprat 18 purificadors d’aire per instal·lar a totes les aules del centre.

“Des de que va començar el curs ens va semblar que les mesures que proposava la Generalitat eren insuficients i ens vam posar en marxa per fer el que poguessim per garantir el benestar dels alumnes, els professors i el personal del centre”, explica la presidenta de l’AFA, Cristina Pérez, a Línia Vallès, que diu també que va parlar amb la direcció del centre abans de comprar-los per assegurar-se que s’aprofitarien.

L’AFA, de fet, ha assumit el cost íntegre dels purificadors (més de 3.400 euros) i també ha comprat mascaretes homologades i filtres per als alumnes, els personal docent i el personal extern, com els monitors de menjador, entre altres.

Els dispositius són “una mesura més”, ja que a banda de la seva compra, caldrà seguir ventilant les aules i prenent les mesures de seguretat per combatre la prevenció de la Covid-19.