Pau Vallvé és un dels noms consolidats de l’escena catalana. Foto: Escena GrAn

Amb més de vint anys damunt dels escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé va tornar dissabte passat a l’escenari de l’auditori de la Sala Nau B1 de Granollers per presentar el seu 17è disc, titulat La vida és ara.

Si la pandèmia ha deixat coses bones, aquest és el nou disc de Vallvé, que com els altres l’ha pensat, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi.

Segons la crítica d’Escena GrAn, La vida és ara mostra un músic que a poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i “finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant-te a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu”.

En la mateixa línia, Pau Vallvé explica a la seva pàgina personal que el disc va néixer de la solitud i durant els 75 dies d’aïllament que va viure al seu estudi pel confinament, després de la separació amorosa que va patir tot just abans de l’estat d’alarma. “Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un fer-se gran, un prendre distància”, diu Vallvé.

La majoria dels crítics musicals coincideixen que aquest disc marca un gir important en la trajectòria de l’artista. El concert de la Sala Nau B1 va ser un èxit i les entrades van exhaurir-se dos dies abans de l’actuació.